2013. március 16., szombat

3...2....1....

Március közepe van.... itt a tavasz …. bár, ha kinézek az ablakon sajnos még nem látom :-)
Érkezzen meg később vagy hamarabb, már mindegy, mi végre nekilátunk formába hozni magunkat.
Már januárban megvolt a beharangozója a 14 napos étrend-, és sportprogramnak, de csak ma sikerült az utolsó simításokat is elvégeznem, és feltöltenem.
Amikor még elkezdtem nem tudtam, hogy lekopik a bőr a sok írástól az ujjaimon :-)).

De örülök, hogy ilyen kerek, átfogó program született lesz, főzéssel, fotóval, receptekkel, sportvideókkal...stb, stb.

Egy szónak is száz a vége... VÉGRE :-) készen van, remélem elnyeri az igazán elszántak tetszését és sokan kipróbáljátok majd a recepteket vagy a fitnesz gyakorlatsorokat, már csak a kiváncsiság kedvéért is :-)

NE DIÉTÁT várjatok, hanem étrendátállást, 2 hét alatt egy egészségesebb étrendre, a recepteket a család hétköznapjaiba beleintegrálva, és sok izgalmas sport egységgel kombinálva. Szórakoztató lesz, de azért kell bőven elszántság és kitartás is. Mert bizony néha lesz izomlázad is :-) és előfordulhat, hogy nem minden „fogás”lesz mindig a kedvedre...

Egy garantált, ha kitartasz rövid idő alatt látványos eredményt érhetsz el már a 2 hét alatt is.


Ez szép és jó, de hogyan tovább? Ha vége a 14 napnak jön a „jojo” :-)????
Hááát azt kell mondanom minden rajtad múlik. A kitartás a 2 hét alatt, és utána is.
A program olyan, mint egy gyorstalpaló tanfolyam :-) íntenzív, és az az értelme, hogy gyorsan beletanulj az új jó szokásokba :-)Hogy hozzászokasd magad a sporthoz, hogy megváltozzon az ételekhez való viszonyod, hogy tudatosságot fejlessz.
DEEEE, csak akkor tudsz még további eredményt elérni, vagy amit elértél tartani, ha fegyelmezett maradsz. Ha továbbra is egészségesebb recepteket főzöl, legyen az csak minden 2.nap, ha rendszeresen mozogsz, nem is napi 3o percet, de legalább egy héten 2x 45-5o percet, ha visszafogsz a nasikból stb, stb...

Szóval tervezz hosszú távra ...nem kell rohanni, de maradj kitartó... kattints a képre láss neki :-)




Ha pedig velem tartasz, kérdésed van, vagy a véleményedet osztanád meg, várom a megjegyzésedet :) töltsük el aktívan ezt az időszakot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése